Klinika jonë dentare ka mbi një dekadë që ofron kujdesin më të mirë dentar për pacientët e Tiranës. Kjo trashëgimi e trajtimit vjen me përgjegjësi. Një përgjegjësi për t'i trajtuar njerëzit me respekt, përsosmëri dhe dhembshuri.

Shërbimet tona

Një implant dentar vendoset kur ju duhet të rivendosni ose zëvendësoni një dhëmb të humbur përmes një proteze që është e ngjashme me një vidë.

Kurora dentare është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni kur bëhet fjalë për të mbajtur dhëmbët tuaj të paprekur dhe të përsosur.

Fasetat dentare janë zgjidhja perfekte për ju për të arritur buzëqeshjen e ëndrrave tuaja. Ato janë perfekte për të përmirësuar pamjen tuaj.

Një urë dentare përbëhet nga një dhëmb pontik ose i rremë, i cili ndihmon për të mbajtur të mbyllura hapësirat e lëna nga dhëmbët e hequr.

Stomatologjia estetike është vendi ku shkenca dhe arti kombinohen në trajtimin e dhëmbëve.

Një protezë dentare është një pajisje dentare që zëvendëson një dhëmb që mungon ose mbulon defektet e dhëmbit.

Radiografia dentare është një ekzaminim i saktë për të diagnostikuar problemet që lidhen me dhëmbët.

Stomatologjia pediatrike është degë e stomatologjisë që merret me fëmijët që nga lindja deri në adoleshencë.

Periodontologjia është një degë e stomatologjisë që studion indet e periodontiumit dhe patologjitë e lidhura me to.

SI FUNKSJONON?

Thirrje falas

Konsulencë mjekësore

Garancia

Transporti

Ndërhyrja intravenoze

Pse Tek Klinika ENDETA DENTAL?

Ne jemi të jashtëzakonshëm në atë që bëjmë!

Me një ekip të përkushtuar ekspertësh dentarë, ne sigurohemi që klientët tanë të marrin trajtimin më të mirë dentar në Shqipëri.

KLINIKA JONË

Ne i përgjigjemi të gjitha nevojave tuaja dentare

Klinika jonë dentare i dedikohet stomatologjisë së përgjithshme, ortodontike dhe familjare. Klinika jonë është rritur për të ofruar një strukturë të klasit botëror për trajtimin e humbjes së dhëmbëve, trajtime kozmetike dhe të avancuara.

Krahas ofrimit të shërbimeve dentare në Shqipëri në nivel shumë profesional, ne fokusohemi në mbajtjen e çmimeve të përballueshme për të gjithë pacientët tanë. Në këtë mënyrë duke u siguruar që të gjithë mund të kujdesen për shëndetin e tyre oral pa menduar përsëri për kostot e sigurisë suaj.

STAFI YNË

Dini Tarja

Kirurg

Rozafa Ndacini

Ordodonte

Anxhela Buzakaj

Ordodonte

Juliana Cerpia

Ordodonte

Arsida Shehu

ASISTENT Ordodonte

Rajmonda Selmani

Kordinatore

Cmimet Tona

Kurorë / Metal / Qeramikë

 • Kurorë / Metal / Qeramikë € 100
 • Kurorë në Zirkoni € 200
 • Kurora Estetike E Max € 330

  Fasetat e kurorës E Max

 • Implanti Plus' Corona € 500

  Implant titani plus kurorë METAL / QERAMIK duke përfshirë kirurgjinë

 • Implanti Plus' Corona € 600

  Implant titani plus kurorë ZIRCONIUM duke përfshirë operacionin

 • Implanti Plus' Corona € 730

  Implant titani plus kurorë në E MAX FACES duke përfshirë kirurgjinë

 • All ON 4 € 2,500

  Proteza dentare të gjitha në katër me 12 dhëmbë RESIN plus 4 implante titani duke përfshirë kirurgjinë

 • All ON 6 € 3,600

  ne metal qeramike 12 dhembe

 • All ON 6 € 4,800

  në zirkon me 12 dhëmbë

 • All ON 8 € 4,400

  Qeramikë metalike me 14 dhëmbë

 • All ON 8 € 5,600

  Zirkoni me 14 dhëmbë

Stomatologji Konservatore

 • Impante Dentare Titani € 400

  Implant dentar në titan me kapak shërues dhe abutment duke përfshirë kirurgjinë

 • Ngritja e sinuseve € 400

  Liftim i sinusit me operacion

 • Ngritja e Madhe Mascielar € 800

  Sinus Lift i madh duke përfshirë membranë plus material biokompatibël

 • Rritja e kockave X 1 € 300

  Zmadhim kockor X 1 plus membrana

 • Gjykimi për nxjerrjen e dhëmbëve € 50

  Nxjerrja e dhëmbëve Gjykimi i klasës I

Dëshmi të vlefshme

Play Video

Pyetjet e shpeshta rreth Shërbimeve Dentare në Shqipëri

Ka klinika të mira dhe të këqija, këtë nuk do ta mohojmë dhe është e mundur kudo në botë. Por shumica e klinikave dentare në Shqipëri kanë prioritet pastërtinë dhe shërbimin e mirë që u ofrohet pacientëve të huaj dhe vendas.
Siguria e klinikave dentare është prioritizuar shumë më tepër që kur kemi hyrë në pandeminë Covid-19, pasi siç e dini, nuk mund të shkoni në një klinikë dentare pa hequr maskën, në mënyrë që ata t'ju kontrollojnë dhe të ndërhyjnë me trajtimin e treguar. Pra, të gjithë profesionistët kanë bërë përpjekje për të mbajtur shumë më të ashpër regjimin e sigurisë së pacientit, duke ndjekur me shkronja çdo masë të rekomanduar nga autoritetet shëndetësore dhe duke e punësuar atë në të gjithë stafin e klinikës.

Ndër gjërat që sigurojnë që klinikat dentare të jenë 100% pa infektim janë hapat e pastrimit ekstrem dhe dezinfektimit të vazhdueshëm sa herë që një pacient hyn, si dhe sterilizimi i instrumenteve të përdorura nga dentisti dhe pajisjeve sanitare, përfshirë dezinfektimin e zyrës. karrige.
Sebbene questi compiti esistessero già con il preavviso della pandemia di covid, ose vengono svolti con maggiore cura e molto più impegno. Infatti, nel nostro studio dentistico abbiamo impiegato la dezinfezione completa degli armadi utilizzati dai pazienti ogni volta che entrano dhe utilizziamo anche tappetini antisettici all'ingresso del nostro studio. E chiaramente, diamo la priorità all'uso di gel idroalcolici dhe c'è un trattamento speciale e specifiko per le persone con emergenze che si presentano con un test Covid pozitiv.
Ne gjithashtu i japim përparësi përdorimit të sistemeve të shumta të pastrimit të ajrit si filtra, drita ultravjollcë ose jonizues për të reduktuar mundësinë e grimcave kontaminuese që mbeten në ajër.
Pas këtij shpjegimi, mendoj se është më se e qartë se ne e marrim seriozisht mbrojtjen dhe shëndetin e pacientëve tanë dhe se ata mund të jenë të sigurt se ndodhen në një vend totalisht të kontrolluar ku trajtimi i tyre do të kryhet me shumë kujdes dhe përkushtim. Megjithatë, është gjithmonë e rëndësishme që herë pas here të kontrollojmë se ku po shkojmë dhe të gjykojmë vetë cilësinë e kujdesit të klinikës në mënyrë që të bëjmë një zgjedhje të mirë. 

Aktualisht, Shqipëria është një nga vendet evropiane që mund të thotë me krenari se ka një shkallë shumë të lartë të vendosjes së implantit dentar. Ai është jo vetëm vendi më i zgjedhur nga evropianët, por edhe një nga më të vizituarit nga njerëzit nga vende të tjera të botës që guxojnë të vijnë këtu për shkak të cilësisë së trajtimit që ne ofrojmë këtu.Nëse pyet ndonjë të huaj për arsyet pse vjen në Shqipëri për turizëm dentar, do të gjesh përgjigje të shumta që fokusohen tek cilësia e materialeve të përdorura për kryerjen e procedurave mjekësore, e cila është një shtyllë themelore në këtë lloj trajtimesh pasi ato do të qëndrojnë. në gojën tonë për një kohë të gjatë. Ai gjithashtu nxjerr në pah miqësinë dhe profesionalizmin e njerëzve që punojnë në klinikat dentare, sepse ne të gjithë punojmë si ekip dhe përpiqemi të trajnojmë veten në fushën e shërbimit ndaj klientit për të ofruar një mjedis pune më të rregullt dhe komod.
Po, në fakt, ata konsiderohen si një nga më të arsimuarit në kontinentin evropian. Gjithashtu bie në sy se shërbimi është mjaft ekonomik dhe profesionistët janë mjaft të këndshëm, si dhe shpjegues dhe të shqetësuar për mirëqenien reale të pacientëve dhe jo vetëm të vëmendshëm ndaj asaj që hyn në xhepin e tyre.

Kjo varet nga shumë karakteristika, pasi siç e përmendëm, jo ​​të gjithë dentistët janë aq të mirë sa kudo tjetër në botë. Pra, ne do të listojmë filtrat që mund të merrni me vete kur të vendosni se cili specialist është më i miri për ju në Tiranë, Shqipëri:

Konsideroni se çfarë lloj përvoje kanë profesionistët:

Ata mund të kenë njohuritë dhe përvojën bazë që mund t'i kërkohet një specialisti stomatologjik, por është e rëndësishme të shihet nëse stafi i klinikës është në një proces të vazhdueshëm trajnimi dhe mësimi, diçka që tregon shumë për llojin e profesionistit që ata janë. Duke qenë se stomatologjia është një fushë në ndryshim, e cila po evoluon vazhdimisht, një profesionist i cili me të vërtetë kujdeset për punën e tij do të jetë i përditësuar me teknikat më të fundit dentare në botë për të ofruar shërbim cilësor.
Pastërti dhe rehati
Kjo është diçka thelbësore dhe do ta vini re sapo të hidhni një hap në klinikën dentare. Përpiquni të përqendroheni në atë se sa i pastër është vendi dhe nëse ata kanë metoda të parandalimit të Covid-it për t'u siguruar që të gjithë të jenë të sigurt në atë mjedis.

Një klinikë dentare me pastërti të prishur nuk mund t'ju sjellë asgjë përveç problemeve me infeksionin përmes procedurës që do t'i nënshtroheni dhe ndoshta edhe një problem profesionalizmi tek dentisti, pasi kushdo që dëshiron vërtet që pacientët e tyre të jenë të rehatshëm, i jep përparësi pastërtisë së vendit të punës.
Para se të shkoni në trajtim, mund të kontrolloni nëse ato kanë masat e duhura të sterilizimit të materialeve.
Siguri dhe besim profesional
Mundohuni të mos përqendroheni te një dentist vetëm për ofertat e tij, është më mirë të kërkoni një dentist që ofron garanci reale në trajtimin që kërkoni dhe jo një ofertë që mund të jetë shumë më e shtrenjtë se sa mund të ishte paguar për një konsultimi me një profesionist cilësor. 

Edhe kjo është e saktë, mund të keni teknikën All on 4 dhe All on 6 në çdo klinikë në Shqipëri që është e specializuar në stomatologji, kështu që do të mund t'i ktheni dhëmbët sa hap e mbyll sytë.

Ne jemi ekspertë në këtë procedurë në klinikën Trio Dent, përveç kësaj, respektojmë të gjitha masat e sigurisë që janë aktualisht në fuqi në qendrat shëndetësore, sepse mirëqenia juaj është prioriteti ynë dhe nuk do të jetë kurrë e negociueshme. 

sqShqip

Kontaktoni
Endeta Dental Clinic

Kontaktoni kliniken tonë dhe ne do t'ju përgjigjemi për ndërhyrjen që ju nevojitet.

Dini Tarja

Kirurg

 • Diplomuar me nderime për Stomatologji dhe Protetikë Dentare në Universitetin e Tiranës, Shqipëri
 • Regjistruar në Urdhrin e Kirurgëve dhe Stomatologëve të Tiranës.
 • Eksperiencë shumëvjeçare në stomatologji me bashkëpunimin e mjekëve më të mirë në vend.
 • Ka ndjekur kurse teorike dhe praktike në endodonci.
 • Ai është i specializuar në përcaktimin e okluzionit në protezat totale.
 • Mori pjesë në Konferencën Kombëtare të Shkencave Mjekësore.
 • Pjesëmarrje aktive në Kongresin e parë të Universitetit të Stomatologjisë.
 • SE specializuar në kompaninë 'Rodiopharma' për implantologji, nën pranine e mjekëve më të mirë shqiptarë dhe të huaj.
 • Ai mori pjesë në aktivitetin “Acibadem Hospital Internship” organizuar nga Brainstorm në Stamboll.
 • Prej vitit 2012 ushtron profesionin pranë Klinikës Dentare “ENDETA DENTAL” në TIRANË.

Rozafa Ndacini

Ordodonte

 • Diplomuar me nderime për Stomatologji dhe Protetikë Dentare në Universitetin e Tiranës, Shqipëri
 • (E diplomuar për Infermieri në Universitetin e Athinës, Greqi)
 • Regjistruar në Urdhrin e Kirurgëve dhe Stomatologëve të Tiranës.
 • Eksperiencë shumëvjeçare në stomatologji me bashkëpunimin e mjekëve më të mirë në vend.
 • Aktive në konferencat e mjekësisë dentare.
 • Ka ndjekur kurse teorike dhe praktike në endodonci.
 • Ajo është trajnuar për përdorimin e metodës më të fundit ortodontike “Invisalign”.
 • Ka marre pjesë në Konferencën Kombëtare të Shkencave Mjekësore.
 • Pjesëmarrje aktive në Kongresin e parë të Universitetit të Stomatologjisë.
 • Prej vitit 2015 ushtron profesionin në KLINIKA DENTALE "ENDETA"

Anxhela Buzakaj

Ordodonte

 • Diplomuar në Universitetin e Stomatologjisë në vitin 2016. Tiranë, Shqipëri.
 • Aktive në Konferencat Kombëtare të Shkencave Mjekësore.
 • Merr pjesë në Kongresin e Stomatologëve Shqiptarë.
 • Bashkëpunëtor i specializuar në endodonci, kirurgji, stomatologji pediatrike dhe mjekësi orale.
 • Vullnetar në projektin e Bashkisë së Tiranës për promovimin e shëndetit oral në shkollat ​​fillore në Tiranë, Shqipëri.
 • Ajo ka kryer kursin e ndihmës së parë në Këshillin Evropian të Reanimacionit.
 • Ka përfunduar trajnimin se si të menaxhojë pacientët në ankth dhe jo bashkëpunues.

Juliana Cerpia

Ordodonte

 • Diplomuar në Universitetin e Stomatologjisë në vitin 2016. Tiranë, Shqipëri.
 • Duke i kushtuar vëmendje të veçantë pacientëve të rinj, ajo ka ndërthurur kohën dhe durimin me kompetencën e saj profesionale për t'i ndihmuar ata të kapërcejnë “frikën nga dentisti” dhe në këtë mënyrë t'u mundësojë të përballojnë trajtimet e nevojshme dentare dhe ortodontike.
 • Diplomuar në Universitetin e Stomatologjisë në vitin 2016. Tiranë, Shqipëri.
 • Merr pjesë në Kongresin e Stomatologëve Shqiptarë.
 • Bashkëpunëtor i specializuar në endodonci, kirurgji, stomatologji pediatrike dhe mjekësi orale.
 • Vullnetar në projektin e Bashkisë së Tiranës për promovimin e shëndetit oral në shkollat ​​fillore në Tiranë, Shqipëri.
 • Ajo ka kryer kursin e ndihmës së parë në Këshillin Evropian të Reanimacionit.
 • Prej vitit 2016 ushtron profesionin në KLINIKA DENTALE "ENDETA"

Arsida Shehu

ASISTENT Ordodonte

 • Diplomuar për Stomatologji në 2018.
 • Ajo merr historikun e detajuar mjekësor dhe i fut të dhënat në kartelën mjekësore.
 • Organizoni oraret e pacientëve.
 • Kryen ekzaminimin klinik të pacientëve. Kryen trajtime terapeutike.
 • Ajo bën matje për protezat e plota.
 • Kryen sterilizimin e instrumenteve.

Rajmonda Selmani

Kordinatore

Diplomuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja për Gjuhën Italiane 2016. Mban korrespondencë me e-mail në emër të eprorëve të klinikës. Organizoni axhendën, takimet dhe menaxhoni aktivitete të shumta në të njëjtën kohë, bazuar në prioritetet e tyre. Koordinon dhe menaxhon takimet e pacientëve të huaj. Përgatitni dhe mbani të dhënat e pacientëve, si dhe materiale dhe dokumente të tjera sipas nevojës. Trajton të gjitha rezervimet e udhëtimeve për pacientët. I përgjigjet thirrjeve në kohë dhe efikase. Rishikimi dhe përmbledhja e raporteve dhe dokumenteve; përgatit postën dalëse dhe merr postën hyrëse. Ai shërben si një lidhje midis pacientëve të tjerë dhe eprorëve. Kryen detyra administrative, si organizim dhe mirëmbajtje ditore të zyrës, komunikim, dërgim dokumentacioni, korrespondencë, fotokopje etj. Përgjegjësia për mirëpritjen e klientëve