Çmimet

Përsosmëri Dentare me Çmime të Përballueshme

Kurorë / Metal / Qeramikë

 • Kurorë / Metal / Qeramikë € 100
 • Kurorë në Zirkoni € 200
 • Kurora Estetike E Max € 330

  Fasetat e kurorës E Max

 • Implanti Plus' Corona 500

  Implant titani plus kurorë METAL / QERAMIK duke përfshirë kirurgjinë

 • Implanti Plus' Corona € 600

  Implant titani plus kurorë ZIRCONIUM duke përfshirë operacionin

 • Implanti Plus' Corona € 730

  Implant titani plus kurorë në E MAX FACES duke përfshirë kirurgjinë

 • All ON 4 € 2,500

  Proteza dentare të gjitha në katër me 12 dhëmbë RESIN plus 4 implante titani duke përfshirë kirurgjinë

 • All ON 6 € 3,600

  ne metal qeramike 12 dhembe

 • All ON 6 € 4,800

  në zirkon me 12 dhëmbë

 • All ON 8 € 4,400

  Qeramikë metalike me 14 dhëmbë

 • All ON 8 € 5,600

  Zirkoni me 14 dhëmbë

Stomatologji Konservatore

 • Impante Dentare Titani € 400

  Implant dentar në titan me kapak shërues dhe abutment duke përfshirë kirurgjinë

 • Ngritja e sinuseve € 400

  Liftim i sinusit me operacion

 • Ngritja e Madhe Mascielar € 800

  Sinus Lift i madh duke përfshirë membranë plus material biokompatibël

 • Rritja e kockave X 1 € 300

  Zmadhim kockor X 1 plus membrana

 • Gjykimi për nxjerrjen e dhëmbëve € 50

  Nxjerrja e dhëmbëve Gjykimi i klasës I

Kirurgjia

 • Higjiena orale € 50
 • Mbushje e dhëmbëve € 60
 • Terapia Canalare Monoradicolata € 90
 • Terapia Canalare Pluriradicular € 100
 • Mbështetës pink me një kanal € 70
 • Mbështetja e postës me shumë kanale € 100
 • Rimeso estetike e përbërë € 100
 • Zbardhja e dhembeve me Laser € 120

Nxjerrja

 • Nxjerrja e dhëmbëve të klasës II € 100
 • Nxjerrja e dhëmbëve € 100

  Nxjerrja e dhëmbëve klasa III

 • Nxjerrja e thjeshtë € 30

  Nxjerrja e thjeshtë

 • Proteza celulare € 500

  Proteza e lëvizshme (protezë) në rrëshirë të dy harqet

 • Proteza e bute celulare € 800

  Proteza e bute celulare

 • Proteza e skeletuar € 700

  Proteza e skeletizuar me grepa te dy harqet

Ortodontika

 • Pajisje celulare € 600
 • Pajisje fikse metalike € 1,800
 • Pajisje Qeramike Estetike Fikse € 2,500

  Fixed Aesthetic Ceramic Appliance

Ortodontika e padukshme

 • Aparat ortodontik Invisalign € 2,500
sqShqip

Kontaktoni
Endeta Dental Clinic

Kontaktoni kliniken tonë dhe ne do t'ju përgjigjemi për ndërhyrjen që ju nevojitet.