Shërbimet tona

Shërbimet tona

Implantet Dentare

Një implant dentar vendoset kur ju duhet të rivendosni ose zëvendësoni një dhëmb të humbur përmes një proteze që është e ngjashme me një vidë.

Kurora Dentare

Kurora dentare është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni kur bëhet fjalë për të mbajtur dhëmbët tuaj të paprekur dhe të përsosur.

Fasetat Dentare

Fasetat dentare janë zgjidhja perfekte për ju për të arritur buzëqeshjen e ëndrrave tuaja. Ato janë perfekte për të përmirësuar pamjen tuaj.

Urat Dentare

Një urë dentare përbëhet nga një dhëmb pontik ose i rremë, i cili ndihmon për të mbajtur të mbyllura hapësirat e lëna nga dhëmbët e hequr.

Stomatologjia Estetike

Stomatologjia estetike është vendi ku shkenca dhe arti kombinohen në trajtimin e dhëmbëve.

Proteza Dentare

Një protezë dentare është një pajisje dentare që zëvendëson një dhëmb që mungon ose mbulon defektet e dhëmbit.

X-ray Dentare

Radiografia dentare është një ekzaminim i saktë për të diagnostikuar problemet që lidhen me dhëmbët.

Stomatologjia Pediatrike

Stomatologjia pediatrike është degë e stomatologjisë që merret me fëmijët që nga lindja deri në adoleshencë.

Paradontologji

Periodontologjia është një degë e stomatologjisë që studion indet e periodontiumit dhe patologjitë e lidhura me to.
sqShqip