KUSH JEMI NE

MIRE SE ERDHET NE ENDETA DENTAL

Klinika dentare ENDETA është shembulli më i mirë i një klinike moderne, me profesionistë të specializuar në kirurgji dentare, implantologji, ortodonci, protetikë dhe terapi.

Një klinikë ku arti dhe shkenca bashkohen për të përmirësuar jetën e pacientëve tanë, ku çdo pacient trajtohet me profesionalizmin dhe drejtësinë maksimale.

Një institucion i krijuar prej 6 vitesh, këtu dokumentojmë një numër të konsiderueshëm pacientësh të kënaqur nga e gjithë bota.

Me një gamë të gjerë shërbimesh dentare, një staf miqësor dhe bashkëpunues, pajisje dhe materiale të çertifikuara më të fundit me laboratorë të fundit.

Ne sigurohemi që çdo pjesë e procesit të bëhet në mënyrë profesionale hap pas hapi për të marrë shërbimin më të mirë në fund. 

The Hotel If you come abroad

STAFI YNË

Dini Tarja

Kirurg

Rozafa Ndacini

Ordodonte

Anxhela Buzakaj

Ordodonte

Juliana Cerpia

Ordodonte

Arsida Shehu

ASISTENT Ordodonte

Rajmonda Selmani

Kordinatore

SI FUNKSJONON?

Thirrje falas

Konsulencë mjekësore

Garancia

Transporti

Ndërhyrja intravenoze

Dëshmi të vlefshme

sqShqip

Dini Tarja

Kirurg

 • Diplomuar me nderime për Stomatologji dhe Protetikë Dentare në Universitetin e Tiranës, Shqipëri
 • Regjistruar në Urdhrin e Kirurgëve dhe Stomatologëve të Tiranës.
 • Eksperiencë shumëvjeçare në stomatologji me bashkëpunimin e mjekëve më të mirë në vend.
 • Ka ndjekur kurse teorike dhe praktike në endodonci.
 • Ai është i specializuar në përcaktimin e okluzionit në protezat totale.
 • Mori pjesë në Konferencën Kombëtare të Shkencave Mjekësore.
 • Pjesëmarrje aktive në Kongresin e parë të Universitetit të Stomatologjisë.
 • SE specializuar në kompaninë 'Rodiopharma' për implantologji, nën pranine e mjekëve më të mirë shqiptarë dhe të huaj.
 • Ai mori pjesë në aktivitetin “Acibadem Hospital Internship” organizuar nga Brainstorm në Stamboll.
 • Prej vitit 2012 ushtron profesionin pranë Klinikës Dentare “ENDETA DENTAL” në TIRANË.

Rozafa Ndacini

Ordodonte

 • Diplomuar me nderime për Stomatologji dhe Protetikë Dentare në Universitetin e Tiranës, Shqipëri
 • (E diplomuar për Infermieri në Universitetin e Athinës, Greqi)
 • Regjistruar në Urdhrin e Kirurgëve dhe Stomatologëve të Tiranës.
 • Eksperiencë shumëvjeçare në stomatologji me bashkëpunimin e mjekëve më të mirë në vend.
 • Aktive në konferencat e mjekësisë dentare.
 • Ka ndjekur kurse teorike dhe praktike në endodonci.
 • Ajo është trajnuar për përdorimin e metodës më të fundit ortodontike “Invisalign”.
 • Ka marre pjesë në Konferencën Kombëtare të Shkencave Mjekësore.
 • Pjesëmarrje aktive në Kongresin e parë të Universitetit të Stomatologjisë.
 • Prej vitit 2015 ushtron profesionin në KLINIKA DENTALE "ENDETA"

Anxhela Buzakaj

Ordodonte

 • Diplomuar në Universitetin e Stomatologjisë në vitin 2016. Tiranë, Shqipëri.
 • Aktive në Konferencat Kombëtare të Shkencave Mjekësore.
 • Merr pjesë në Kongresin e Stomatologëve Shqiptarë.
 • Bashkëpunëtor i specializuar në endodonci, kirurgji, stomatologji pediatrike dhe mjekësi orale.
 • Vullnetar në projektin e Bashkisë së Tiranës për promovimin e shëndetit oral në shkollat ​​fillore në Tiranë, Shqipëri.
 • Ajo ka kryer kursin e ndihmës së parë në Këshillin Evropian të Reanimacionit.
 • Ka përfunduar trajnimin se si të menaxhojë pacientët në ankth dhe jo bashkëpunues.

Juliana Cerpia

Ordodonte

 • Diplomuar në Universitetin e Stomatologjisë në vitin 2016. Tiranë, Shqipëri.
 • Duke i kushtuar vëmendje të veçantë pacientëve të rinj, ajo ka ndërthurur kohën dhe durimin me kompetencën e saj profesionale për t'i ndihmuar ata të kapërcejnë “frikën nga dentisti” dhe në këtë mënyrë t'u mundësojë të përballojnë trajtimet e nevojshme dentare dhe ortodontike.
 • Diplomuar në Universitetin e Stomatologjisë në vitin 2016. Tiranë, Shqipëri.
 • Merr pjesë në Kongresin e Stomatologëve Shqiptarë.
 • Bashkëpunëtor i specializuar në endodonci, kirurgji, stomatologji pediatrike dhe mjekësi orale.
 • Vullnetar në projektin e Bashkisë së Tiranës për promovimin e shëndetit oral në shkollat ​​fillore në Tiranë, Shqipëri.
 • Ajo ka kryer kursin e ndihmës së parë në Këshillin Evropian të Reanimacionit.
 • Prej vitit 2016 ushtron profesionin në KLINIKA DENTALE "ENDETA"

Arsida Shehu

ASISTENT Ordodonte

 • Diplomuar për Stomatologji në 2018.
 • Ajo merr historikun e detajuar mjekësor dhe i fut të dhënat në kartelën mjekësore.
 • Organizoni oraret e pacientëve.
 • Kryen ekzaminimin klinik të pacientëve. Kryen trajtime terapeutike.
 • Ajo bën matje për protezat e plota.
 • Kryen sterilizimin e instrumenteve.

Rajmonda Selmani

Kordinatore

Diplomuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja për Gjuhën Italiane 2016. Mban korrespondencë me e-mail në emër të eprorëve të klinikës. Organizoni axhendën, takimet dhe menaxhoni aktivitete të shumta në të njëjtën kohë, bazuar në prioritetet e tyre. Koordinon dhe menaxhon takimet e pacientëve të huaj. Përgatitni dhe mbani të dhënat e pacientëve, si dhe materiale dhe dokumente të tjera sipas nevojës. Trajton të gjitha rezervimet e udhëtimeve për pacientët. I përgjigjet thirrjeve në kohë dhe efikase. Rishikimi dhe përmbledhja e raporteve dhe dokumenteve; përgatit postën dalëse dhe merr postën hyrëse. Ai shërben si një lidhje midis pacientëve të tjerë dhe eprorëve. Kryen detyra administrative, si organizim dhe mirëmbajtje ditore të zyrës, komunikim, dërgim dokumentacioni, korrespondencë, fotokopje etj. Përgjegjësia për mirëpritjen e klientëve

Kontaktoni
Endeta Dental Clinic

Kontaktoni kliniken tonë dhe ne do t'ju përgjigjemi për ndërhyrjen që ju nevojitet.